Vegan Bagels

Hej!
Det har varit ännu en solig och fin dag, men riktigt kallt imorse. Jag hade allt jag behövde i matväg hemma, men ville ändå komma iväg på en promenad. Jag tycker det är lättare att ha ett mål med min promenad om jag promenerar själv. Jag är så van vid att alltid ha en hund vid min sida så det känns så konstigt om jag bara promenerar planlöst själv. Så jag gick till the WareHouse och köpte en klädrulle, en sån man tar bort hår från kläder med. Det var välbehövligt då en svart hoodie jag snott från hjärtat var nästan vit av hår. (๑>ᴗ<๑) Det tog fyra lager av rullen för att få den duglig att använda igen, hihi!
 
 
Hemma har jag sen bakat något helt nytt för mig; Bagels. Jag har aldrig gjort det förut, men när jag såg bilder i facebook-gruppen "Vad lagar du för veganmat idag?" kände jag att jag måste prova. Receptet var rätt enkelt också. Det gick bara bra och var så roligt! (*^▽^*) Jag var rädd att de skulle klumpa ihop sig eller inte hålla formen under kokningen, men det var ju hur enkelt som helst och så kul! 
 
 
 
 
 
Vissa blev finare än andra, men för att vara första gången tycker jag ändå det gick rätt bra.
Nästa gång ska jag nog göra dem större. 
 
 
 
 
 
Jag har också skurit upp seitan steken jag gjorde igår. Så ikväll blir det bagels med seitan, mumms! (๑ᴖ◡ᴖ๑) Jag har även hunnit med att kolla på ett avsnitt av the Originals som är sååå spännande! Det var nästan så jag satte på ett avsnitt till, men jag höll mig för att kunna ordna inför middagen och kolla runt lite på youtube istället. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
De blev så gooda!!! ꒰⁎ᵉ̷͈ ॣ꒵ ॢᵉ̷͈⁎꒱໊ Även cream cheesen jag gjorde igår blev riktigt god. Nu ska jag fortsätta äta, jag har bara hunnit smaka den men Vegiar (tångkaviar) på ännu.
 
 
 
Kram på er 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer
Postat av: emma

åh vad gott

2018-05-31 @ 14:19:23
URL: http://nouw.se/islycka

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback