Osgiliath Wood

Kia Ora!
Vi gjorde inte så mycket igår, därför skrev jag inget. Mesta delen av dagen tog vi det lugnt så när kvällen kom var jag lite nere. Jag behöver ut och röra på mig för att må bra eller hitta på saker, sitter jag still en hel dag brukar jag må rätt dåligt tillslut. Men det blev bättre med lite kramar och mys från hjärtat. ♡ 
 
 
Idag hade vi en lugn morgon och gick upp i vår takt. Hjärtat tog sen med mig till Waitarere Beach. Vi åkte runt i området och kollade på alla fina hus och gick även en sväng till stranden. Det var blåsigt så vi stannade inte länge utan tog oss sen till Waitarere Forest, en skog som ligger vid stranden. Vi hittade en stig vi följde och promenerade runt i cirka en timma, det var riktigt mysigt. (✿◠‿◠) Tydligen är det i denna skogen de filmade Sagan om Ringen scenerna för Osgiliath Wood (skogen Frodo, Sam och Gollum gick genom efter de lämnat Faramir). 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det var så härligt att komma iväg med mitt hjärta! Och vädret har varit så fint idag så vi hade en härlig förmiddag. Påvägen hem stannade vi till i affären och köpte bland annat kex och hummus som vi sen åt till lunch när vi kom hem. Yum! (๑ᴖ◡ᴖ๑) Jag åt även vörtbröd med violife smoked ost på, sååå gott! Vi hade lite marshmallow fluff kvar i kylen så jag gjorde min varma choklad med fluff på till efterrätt. Vilken otroligt myig dag!
 
 
 
 Varm Choklad, 1 kopp:
 2 dl växtbaserad mjölk (jag använder 1/2 mandelmjölk & 1/2 sojamjölk)
 1 msk Kakao
 ca 1 msk Lönnsirap (kan använda mindre om man vill ha det mindre sött)
 1 nypa salt
 
 
 
 
 
Nu sitter vi och bra tar det lugnt, vilket är bra skönt. Resten av dagen kommer bli lugn. Jag tror jag ska läsa lite innan det är dags för middag. 
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer
Postat av: Miss Baby Peaches

Åh, vad häftigt att få besöka inspelningsplats från en så stor film!

2018-05-07 @ 10:39:08
URL: http://babypeaches.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback