Freezing

Hej!
Ja, då kan man nog säga att vintern är här. Jag har sovit under mitt täcke inatt och ändå frös jag. Temperaturen har varit 13 grader som mest under dagen, vilket inte låter så farligt med husen här är så dåligt byggda och isolerade. Därför känns det kallare. 
 
 
 
 
Jeff älskar också elementet.
 
 
 
Det har ändå varit soligt och fint väder idag så jag har fått gjort en hel del tvätt som torkade i solen. Vi använde ju upp alla handdukar igår till läckaget, men nu är de rena igen. (◠‿◠) Det var så skönt att få det gjort, och jag hade något att pyssla med under dagen. Jag har även varit på min lilla promenad till affären för att köpa några grönsaker till middagen. Det finns lite Paella kvar och två stora Seitan-Kycklingfileer så vi kommer äta det med lite ugnsrostade grönsaker (stammen från en broccoli, pumpa, rödbeta och kumara). Mumms!
 
När jag hade skärt upp allt och förberett tog jag in en del av kläderna som var torra och kunde på så sätt hänga det som inte var torrt glesare isär för att ge det en chans att torka. Sen gick jag in och kollade på Iron Man 3. Jag har inte sett den förut så det var spännande. Dock har jag inte hunnit smälta allt ännu. Den är riktigt bra, som alla Marvel-filmerna, men det kändes på något sätt tomt efter att ha sätt slutet. Men jag tycker ändå om den. 
 
 
Nu har äntligen mitt hjärta kommit hem och vi kan börja våran helg. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Först blir det middag;
 
 
 
Kram på er 
 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback