Flying Pumpkin

Hej!
Jag har haft en rätt lugn och skön dag här hemma. Det var väldigt kallt imorse men hjärtat var snäll och satte på elementet innan han åkte, annars vet jag inte hur lång tid det hade tagit för mig att komma upp ur sängen hihi! 
 
Det regnade en hel del på förmiddagen, vissa stunder det bara öste ner. Jag gjorde mina vanliga rutiner med att plocka undan lite, bädda, äta frukost och diska innan jag tog en dusch. När jag var klar hade det slutat regna och jag kunde se skymten av en blå himmel. Så jag tog chansen och gjorde mig iordning fort och gick till affären. Under tiden tittade solen fram och de mörka molnen försvann, ibland får man ha tur. (๑ᴖ◡ᴖ๑)
 
På eftermiddagen har jag förberett middagen som idag blir Flygande Pumpa (Flygande Jakob). Jag har gjort en vegansk variant förut som jag gillar, men denna gången ville jag prova Elias Lacanne's (Awesome Vegan Dad) recept. Jag förberedde allt, förutom banan och jordnötter, och la i formen så senare var det bara att strö över det sista och in i ugnen. Enkelt och bra! När det var klart kunde jag sätta mig och kolla på två(!) avsnitt av the Originals. 
 
 
 
 
 
 
Receptet hittar ni här
 
 
 
 
Det här blev riktigt bra! Jag blir aldrig trött på combon banan, jordnötter och curry. (✿◠‿◠) Och det var riktigt gott med pumpan i.
 
 
Ni kommer troligtvis inte höra något från mig imorgon då jag åker med hjärtat för en hel dag i Palmerston North. Jag har bokat tid för klippning igen och kommer sen strosa runt och underhålla mig själv tills han slutar jobbet. Ni får höra med på torsdag.  
 
 
 
 
Kram på er 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback