Carrot Hot Dogs

Moshi Moshi!
Jag har haft en mysig hemma dag med katterna. Det har varit väldigt blåsigt ute så jag har stannat inomhus. Eftersom det var dusch-dag idag så passade jag på att ta hand om kroppen lite extra och ta tid på mig. (๑ᴖ◡ᴖ๑) På eftermiddagen har jag kollat på två avsnitt av the Originals. Jag kände inte för att sätta på en hel film, och jag ville se vad som händer med min favorit vampyr-familj. 
 
Nu kunde jag logga in på blogg.se via min dator vilket betyder att jag kan visa er bilder på vad jag pysslade med i onsdags som vi åt till middag igår. Jag har sett bilder och hört många prata om detta nu; morotskorvar. Tydligen ska det smaka likt korv och jag kände att nu måste jag testa. Så jag googlade fram ett recept som lät bra (ni hittar det här) och följde det. Först skalar man och skär morötterna för att bli lika långa som ett korvbröd, och gärna så jämn tjocklek som möjligt. Sen kokar man dem tills de blir mjuka, för mig tog det ca 20 minuter tills jag tyckte det var lagom. I receptet finns en marinad som man sen lägger morötterna i över natten. Ta ut dem ur marinaden och stek/grilla dem tills de fått ordentligt med yta. Det är helt otroligt hur likt de smakade korv, det blev såååå gott!!! (๑✧◡✧๑) Detta kommer jag definitivt göra och lägga på grillen hemma i Sverige. Mumms!
 
 
 
 
 
 
 
 
Svensk som jag är gjorde jag potatismos att toppa med och jag blev överlycklig när jag hittade rostad lök i affären!
Mindre Svenskt är det att jag gjorde moset på kumara, hihi! Så gott!
 
 
 
Konsistensen är inte som korv, vilket man kanske kan räkna ut. Men smaken är verkligen underbar! ꒰⁎ᵉ̷͈ ॣ꒵ ॢᵉ̷͈⁎꒱໊ Till och med hjärtat som var väldigt skeptisk tyckte det var super gott! En ny favorit hos mig, jag måste verkligen testa att göra en "västkust" när jag kommer tillbaka till Sverige och har ingredienserna till det. 
 
 
Nu ska jag kolla på lite youtube-videos medan jag väntar på hjärtat. Vi har kvar en hel del av grytan jag gjorde i onsdags så det är vad vi äter till middag idag. Så jag behöver inte göra någonting, vilket känns rätt skönt idag. Vissa dagar vill man inte göra speceillt mycket utan bara ta det lugnt och njuta av dagen. 
 
 
Kram på er 
 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback