Can't log in....

Hej!
Av någon anledning kan jag inte logga in på bloggen via datorn så jag skriver nu via appen min iPad. Ni kommer därför inte få se vad jag experimenterade med igår (middag idag) utan får vänta till imorgon. 

Det har varit en solig dag här, men rätt kyligt då det bara varit 16-17 grader. Det kunde dock varit värre, jag njöt ändå av solen. (^   ^) Jag har inte gjort så mycket mer än gått till affären, diskat och tvättat. Middagen är inprincip bara att värma. Så på eftermiddagen satte jag på The Incredible Hulk. Jag har av någon anledning totalt missat att se denna för jag mindes inget av den. Men den var jättebra, och jag älskar hur Marvel knyter samman alla sina filmer. Som i denna då Tony Stark dyker upp i slutet. Nu kan jag bocka av ännu en film från min Marvel-lista som jag håller på att ta mig igenom. 


(null)


(null)
Den här lilla sötnosen låg och gosade med mig mitt på dagen.




Nästa film på listan är Thor, som jag redan sett flera gånger. Men jag vill se den igen för art göra allt rätt och se Marvel filmerna i ordning (förutom att jag såg Iron Man 2 häromdagen). Nu ska jag kolla på lite youtube videos tills hjärtat kommer hem.


Kram på er 💖





Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback