Vegan Shepherd's Pie

Hej!
Tro det eller ej men eftersom vi åkte och handlade igårkväll då det skulle regna idag så har det inte kommit en droppe, haha! (๑>ᴗ<๑) Men det gör inget, jag tog min joggingtur och passade på att scrubba kroppen i duschen och klippa tånaglarna efter. Under eftermiddagen har jag gjort en ny omgång seitan. Jag är väldigt nyfiken på denna och har en del förhoppningar. Men mer vill jag inte säga, ni får se imorgon eller på lördag. (^   _   -)  Jag har inte hunnit med någon granola då min seitan skulle vara inne i ugnen så länge. Men jag har skärt upp pumpan, kokat den och gjort en puré. Så nu kan jag både baka och göra en pumpagranola när jag får lusst. (◠‿◠)
 
 
Kamerabatteriet har laddat under natten så det är fullt igen. Jag passade därför på när det var dagsljus att ta kort på den veganska Shepherd's pajen jag gjorde igår. Jag gjorde nämligen två så vi har en till idag med. Eftersom det tar en stund att göra seitan, det är enkelt och smidigt men tar sin lilla tid, så brukar jag inte vilja laga någon komplicerad middag. Ännu bättre är när vi har något färdigt så jag inte behöver laga någon middag alls utan kan koncentrera mig på min seitan. Med andra ord; perfekt att göra en stor omgång paj dagen innan så vi kan äta det dagen efter med. 
 
 
 
 
 
 
Recept från Vegomagasinet, ni hittar det här.
 
 
 
Den orangea färgen på moset kommer från att jag hade både orange kumara och pumpa blandat med röd kumara och vanlig potatis. Jag valde även att täcka hela pajen med med moset istället för att bara lägga det på kanterna. Yum!
 
 
Hjärtat kommer komma rätt sent idag då han har några ärenden att göra efter jobbet. Men sen är han ledig fram till tisdag, det är ju Påsk!! (*^▽^*) Det ska bli så härligt med hela helgen tillsammans. Vi har några få saker planerade, men inget större påskfirande. Dock kommer jag laga en god påskmiddag till oss på lördag. Kanske jag även hinner med att baka en kaka. (◕‿◕✿) Vi får se vad som händer och sker. 
 
 
 
Kram på er 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback