Semolina, Almonds & Tofu

Moshi Moshi!
Idag strålar solen från en klarblå himmel med en frisk bris ute vilket gör det sååå härligt!! Det är som en av de varma härliga sommardagarna i Sverige. (*^▽^*)  Jag har varit på min lilla morgonpromenad till affären som vanligt och även varit ute på en joggingtur. Det är verkligen så härligt i det här vädret då det varken är för kallt eller för varmt. Jag har passat på att öppna alla fönster och dörrar för att få in den härliga friska luften i huset. Älskar det!
 
Resten av dagen har jag, tro det eller ej, varit i köket. (๑>ᴗ<๑) Det var dags för en ny omgång seitan och jag fick chans att inviga den nya formen hjärtat köpte i helgen, specifikt för att kunna göra större omgångar seitan. Den är toppen!! Denna veckans seitan är ett nytt recept där degen är korvformad och binds ihop med snören innan den åker in i ugnen. Det luktar och ser gott ut så nu hoppas jag att det smakar lika gott och att konsistensen blir bra. (๑ᴖ◡ᴖ๑)
 
 
Vi har rester kvar sen igår så det blir två rätters middag idag. Först resterna, som inte är tillräckligt för att mätta två magar, och sen har jag gjort mitt favorit recept på vegansk ostkaka (därav rubriken). Receptet kommer från Djurens Rätt's inspirationssajt Välj Vego och ni hittar det genom att klicka här
 
 
 
Yum!
 
 
 
 
 
Nu börjar det bli kyligare ute igen. Så fort solen försvinner blir det kallt, precis som i Sverige. Men jag klagar inte utan njuter av solen så länge vi får ha den här, det är ju ändå början på hösten. 
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback