Relax

Hi!
Jag har tagit det rätt lugnt idag. Jag började med att skypa med mina underbara föräldrar. ❤  Det känns alltid lika skönt att få prata med dem. Jag älskar dem så mycket och skulle inte vara den jag är utan dem. De finns alltid där för mig.
 
 
 
 
Petunia i knät och Jeff tätt intill mina ben. Mina små sötnosar. 
 
 
 
 
Efter en något sen frukost tog jag en joggingtur och en härlig dusch. Sen har jag tagit det lugnt och kollat på the Originals medan jag målat mina naglar. Jag har inte målat dem på evigheter och har ofta inte tålamod då det tar så lång tid att torka (jag gör alltid ett underlack, färgen ibland två gånger och sen en top-coat). Men nu kände jag att jag ville ha lite färg på nagalarna då vi ska till Wellington ikväll på Cuba Dupa. (✿◕‿◕) Det är en festival på Cuba street, vår favorit gata.
 
Just nu verkligen öser det ner med regn utanför så jag hoppas vi får lite finare väder ikväll i Wellington. Det ska bli roligt i vilket fall som helst. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Jag sitter färdigsminkad och påklädd, har precis ätit en enkel middag och ska nu dricka en kopp kaffe. Hjärtat är påväg hem så han ska bara fixa till sig och äta något snabbt så åker vi sen. Yay!!
 
 
 
Kram på er 
 
 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback