Pasta

Hi!
Hjärtat är tillbaka på jobbet och jag är hemma som vanligt. Men det har ändå varit en bra dag då jag fått mycket gjort. Mitt hjärta blev väldigt snuvig i helgen och nös massor. Det är inte som en förkylning utan mer som om han var allergisk mot något. Vi tror att det kan vara damm då vi tog fram överkastet i söndags och det har legat vid sidan av sängen ett tag. Jag har iaf tvättat alla sängkläder och överkastet, hängt ut mattor och täcken för att vädras och dammsugit ordentligt. Förhoppningsvis kommer det hjälpa. 
 
 
Annars har min dag rullat på som vanligt med en promenad till affären och en joggingtur. Sen har jag spenderat tid i köket då jag både förberedde för middagen och gjorde en ny omgång seitan. Men det är rätt mysigt när jag kan lyssna på en podcast samtidigt. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Idag blev det ett avsnitt av en av mina favoriter, Veganprat.
 
Eftersom jag gjorde seitan (den ska vila i kylen över natten innan för att gotta till sig) ville jag att middagen skulle vara ganska enkel idag. Så jag letade reda på ett pasta recept av Gustav Johansson (Jävligt Gott); Krämig Pasta med ärtor och champinjonsås. Som ni märker använder jag gärna hans recept, men det är för att jag kan lita på att det blir j*vligt gott. (^  _   -)
 
 
 
 
 
 
 
 
Hjärtat var hemma sent idag, han jobbade t.o.m. över. Så det blev en sen middag. Därför tänkte jag avsluta här och fortsätta äta min middag med mitt hjärta. 
 
 
Kram på er  
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback