Ovenbaked

Moshi Moshi!
Vilken lugn och härlig dag jag har haft. Jag gick på min vanliga promenad till affären men har sen tagit det lugnt mesta delen av tiden. På eftermiddagen har jag gjort en seitan-stek till imorgon och även förberett för att enklare kunna slänga ihop en ugnspannkaka när hjärtat skriver att han åker hemmåt. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Sen har jag kollat på Melodifestivalen då jag missade det i söndags (tidskillnaden gör att när det sänds är det söndag morgon här). Jag har inga stoa favoriter i år, tyvärr tycker jag inte det har varit några speciellt bra låtar alls. Det har varit några enstaka som är ok och rätt bra, men inget wow. Vad tycker ni om årets Melodifestival?
 
 
Det känns som om jag bara lägger upp bilder på mat hela tiden, hihi! (๑>ᴗ<๑) Men jag tar oftast inte kort på något annat och eftersom jag experimenterar en hel del i köket nu när jag har tid vill jag ju visa vad jag gjort. Så här är dagens middag som blir Ugnspannkaka med recept från Awesome Vegan Dad (ni hittar det här).
 
 
 
 
 
 
 
 
Yum!!! Smakar precis som ugnspannkaka ska smaka. (๑✧◡✧๑) Så nu ska jag fortsätta äta och umgås med mitt hjärta. 
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer
Postat av: Miss Baby Peaches

Jag tycker tyvärr att årets melodifestival suger. Det är så bedrövligt dåligt att jag förmodligen inte kommer att se resten. Och jag brukar alltid titta annars!

Svar: Jag kan inte annat än att hålla med. Jag har hoppats och hoppats för varje deltävling men det har inte kommit någon riktigt bra låt, och tyvärr tycker jag många inte kan sjunga speciellt bra.
Elin Larsson Verta

2018-03-01 @ 12:28:51
URL: http://babypeaches.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback