No Computer

Hello!
Jag har inte äns startad datorn sen i lördags, vilket har varit rätt skönt. Men jag tänkte jag skulle berätta vad vi har sysslat med. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Jag kan ju börja med Cuba Dupa som vi åkte till i lördags kväll. Det var mysigt att gå runt och titta på alla festligheter, men vi stannade inte så jättelänge. Jag hade inte kameran med mig då det regnade när vi åkte, vi klarade oss dock från regnet hela kvällen, så här är några bilder jag tog med mobilen. 
 
 
 
 
Selfie innan vi åkte. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I söndags väckte hjärtat mig när han tyckte det var dags att gå upp, hihi! Jag vet inte hur länge han hade varit vaken men han brukar ju vakna rätt tidigt. Medan jag skötte lite sysslor i hemmet så var Dave här och hjälpte hjärtat med att tömma garaget från gammla möbler och skräp. Hjärtat hade fått låna ett släp så det kunde köra till soptippen med det. När jag var klar i huset hjälpte jag till med det sissta. (✿◠‿◠) Vad mycket plats det är i garaget nu!
 
 
 
 
Den här lilla damen måste varit ute i garaget och utforskat någon gång för hon om in med den här stora dammtussen och spindelnätet, hihi!
 
 
 
Resten av dagen tog vi det lugnt. Vi avlsutade med mys...
 
 
 
Igår, måndag, hade vi en härlig sovmorgon. Sen åkte vi till Paraparaumu då vi började få slut på vetegluten (till att göra seitan) igen. Vi kollade även i lite andra butiker innan vi åkte hem. Hemma tog vi det rätt lugnt. Hjärtat klippte gräset, jag diskade, tvättade och tog en dusch lite senare på dagen. Annars hade vi det bara mysigt tillsammans.
 
 
 
Det var min helg det, en dator fri helg. Hoppas ni också haft en härlig helg, det flesta har ju ställt om till sommartid nu. Vi har fortfarande någon vecka kvar, tror jag, sen ställer vi om till vintertid. 
 
 
 
Kram på er 
 
 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback