Healthy Vegan Brownie

Moshi Moshi!
Vem är jag som trodde vi skulle ha sovmorgon, haha! Hjärtat vaknade efter sju någon gång vilket gjorde att jag också vaknade till. Jag kröp dock över och myste halvsovande en stund innan vi gick upp. Så härligt att kunna ligga kvar båda två! 
 
 
Hjärtat har haft en kompis över så jag har varit i köket och bakat lite. Jag följer en kille vid namn Arman på instagram, @thebigmansworld, och hans recept ser alltid så otroligt goda och enkla ut. Dessutom är de nyttiga! Så jag var tvungen att prova ett av hans recept på brownies med bara tre ingredienser: pumpapure/mosad banan/sötpotatis, nötsmör och kakao. Jag använde pumpapure då pumporna har börjat komma i säsong här.
 
 
 
 
 
 
 
 
Den ser ut att ha blivit bra, men jag har inte smakat ännu så jag kan inte säga något om hur den smakar. Som ni ser la jag till lite mörka chokladbitar i smeten också. Om ni är nyfikan hittar ni hans recept på hans hemsida genom att klicka här(๑ᴖ◡ᴖ๑)
 
 
Annars har jag och hjärtat tagit det lugnt. Han spelar på sitt Xbox och jag har läst medan katterna ligger i sängen med oss och myser. Ett perfekt sätt att tillbringa vår söndag på. 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback