Friday Pie

Hi!
Jag vaknade innan hjärtats alarm imorse, men kände mig ändå rätt pigg och utvilad. Dagen har flytit på i vanlig ordning; jag har gått på min lilla promenad till affären och sen joggat en runda. Mitt på dagen har jag alltid min lilla stund för att varva ner och ta det lugnt. Jag äter lunch och dricker sedan en kopp te medan jag tittar på insta-stories. (✿◠‿◠) Det får ta den tiden det tar, för då kopplar jag bara av. 
 
 
Annars har jag förberett för middagen som jag brukar. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Jag missade den internationella paj-dagen i onsdags, men paj ska det bli idag. Hjärtat kom med förslaget att göra en paj med seitan i så det är precis vad jag gjort. Paj med hemmagjort potatismos, brunsås, champinjoner, purjolök, gröna ärtor och seitan. Jag gjorde även paj-skalet själv denna gången med ett recept som jag såg på facebook-gruppen "Vad lagar du för veganmat idag?". Man får så mycket insperation från den sidan och det är många gånger jag hittat bra recept andra delat med sig av. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Den blev riktigt god! 
 
 
 
Imorgon är det äntligen lördag och sista dagen på hjärtats arbetsvecka. Vi har inget planerat inför helgen så vi får se vad vi hittar på. Oavsett vilket är det alltid lika härligt med helg och att få spendera tid med mitt hjärta. 
 
 
Kram på er ❤
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback