Don't move

Kia Ora!
Jag hade en liten sötnos som kröp upp i knät imorse och la sig tillrätta för att sova. Man vill ju inte flytta på sig när de ligger så sött, men tillslut behövde jag gå på toa. (๑>ᴗ<๑) Jag fixade en liten mysig hörna till henne med kuddarna som jag sen flyttade över henne till så hon kunde fortsätta sova. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det har varit regnigt och grått ute idag, men ändå inte allt för kallt. Jag lyckades ta mig till både New World, Countdown och hem utan att bli allt för blöt. Men under min joggingtur gick det inte att undvika, haha! Men det gör inget, det är rätt skönt att springa i regnet när man fått upp värmen och kommit igång. (๑ᴖ◡ᴖ๑)
 
 
Under eftermiddagen har jag pysslat i köket. Middagen idag blir Vegansk Shepherd's Pie. Jag har varit nyfiken på det länge men aldrig provat så idag blir premiären. Receptet jag använde är från Vegomagasinet och ni kan hitta det här
 
 
 
 
Ni får ingen bild idag då kamerabatteriena är slut... (-   .   -)
 
 
 
Det blev såå gott! (๑✧◡✧๑) Moset gjorde jag på röd och orange kumara, vanlig potatis och lite pumpa då pumporna börjar komma i säsong och är billiga nu. Mumms! 
 
Innan vi åt åkte vi dock till affären så jag kunde köpa det jag behöver för att göra seitan imorgon. Det ska regna hela dagen och jag vill inte behöva gå till affären i regnet igen. Dessutom får jag mer tid till att göra seitan och förhoppningsvis en omgång pumpa-granola. (◠‿◠ )
 
 
 
Kram på er 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer
Postat av: Angelica Wåhlin

Ååh, vad söt!

2018-03-28 @ 11:36:56
URL: http://angelicawahlin.se/

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback