Black Cutie

Kia Ora!
Lördag, yay!! (*^▽^*) Jag tror lördag är min favorit dag just nu för det är början på vår helg. När hjärtat kommer hem ikväll har vi två dagar tillsammans framför oss. 
 
 
Den här lördagen har rullat på som vanligt med promenad till affären och en joggingtur. Dock vaxade jag benen också efter att ha duschat. Jeff gjorde mig sen sällskap under tiden jag åt lunch. Han är på sitt mys-humör och är så gosig så!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Annat än att ha tagit det lugnt och tittat på the Originials har jag bakat en pizzadeg och gjort en ostig-sås till kvällens
middag; Seitan Pizza!!! ꒰⁎ᵉ̷͈ ॣ꒵ ॢᵉ̷͈⁎꒱໊ Ostsåsen är Gustav Johanssons (Jävligt Gott) recept som han gjorde till sin Philly Cheese Steak, ni hittar receptet här. Jag provade att ha det vi hade kvar av såsen på pizza förra gången och det var så gott att jag bestämmde att göra det igen istället för att köpa vegansk ost. Dessutom känns det nyttigare med hemmagjord, jag vet vad som finns i den och det är billigare. (๑ᴖ◡ᴖ๑)
 
 
 
 
 
 
 
På min halva har jag (förutom seitan, grönkål, purjolök, babyspenat och ostsås) även banan, annanas, jordnötter och curry. Vi hade lite Peanut Satay sås i kylen också som jag ringlade över. Mummms!! 
 
 
 
 
 
Nu borde hjärtat vara hemma snart så vi kan börja vår lördagkväll och sitta uppe hur länge vi vill/orkar för imorgon kan vi ha sovmorgon. 
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback