Stinky Wake Up

Hi!
Hjärtat åkte till jobbet tidigare imorse vilket gjorde att jag också kom upp tidigare ur sängen. En annan anledning till varför jag kom upp rätt snabbt var att vårt täcke börjat stinka igen. Jag vet inte om det är Jeff eller vad det är, men katterna har den hemska lukten ibland och nu var den på vårt täcke igen. Så det var bara att gå upp, slänga alla sängkläder i tvätten och sen tvätta själva täcket som också fått stanken på sig. Jag lyckades få ut första tvätten på linan innan solen äns nått dit och täcket kom upp i lagom tid för de första solstrålarna att nå klädlinan. (✿◠‿◠) Det är tur att det har varit soligt och fint väder idag för allt har hunnit torka. 
 
Dagen fortsatte rulla på som den brukar. Jag har gått till centrum för att handla matvaror och linsvätska. Allt flöt på och det var så härligt med solen som värmde. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Jag behövde det efter den kalla och grå dagen igår. Hemma har jag gjort en seitanstek och förberett en fuskgratäng (vegansk fiskgratäng gjord med tofu) till middag. Det har kännts som en väldigt bra dag då jag fått gjort mycket. Ibland är det skönt med tidiga mornar, särskilt eftersom vi gick och la oss i tid igår och sovit gott hela natten. 
 
När jag var klar i köket och bäddat sängen kunde jag sätta mig och kolla på ett avsnitt av the Originals. Oavsett om det är film, serier eller youtube-klipp så är den stunden skön och välbehövd när jag bara kan sätta mig ner och koppla av. ( ◠‿◠ ) Och eftersom middagen redan var klar, det var bara att ställa in gratängen i ugnen när hjärtat var påväg hem, kunde jag koppla av resten av kvällen. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Detta var så gott! Hjärtat var skeptisk då det är vegiar (tångkaviar) i såsen, men han tyckte det var väldigt gott! (๑ᴖ◡ᴖ๑) Jag tror jag ska gå och hämta mig en portion till, hihi!
 
 
 
 
Kram på er 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer
Postat av: emma

mums :)

2018-06-08 @ 16:53:54
URL: http://nouw.se/islycka

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback