Seitan Burgers

Hej!
Jag hade en lugn morgon och vaknade i min takt. Efter att ha skött disken gick jag på en promenad till affären. Jag passade på och gick lite längre och besökte båda mataffärena. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Trotts kylan är det alltid skönt att få komma ut och röra på sig. 
 
På eftermiddagen har jag skärt upp seitansteken jag gjorde igår. Den blir alltid lika bra! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag hade massor av tid kvar att sysselsätta mig med så jag dammsög hela huset. Det var skönt att få det gjort då det började bli lite väl mycket katthår på mattorna, hihi! (◠‿◠) Jag kunde sen sätta mig och kolla på två avsnitt av Downton Abbey. Det är inte svårt att komma in i serien igen, även om jag saknar mina vampyrer. Den tiden de lever i, 1910-talet, verkligen fascinerar mig och det är så roligt att följa alla karaktärena. 
 
Vi har inte mycket ved kvar men jag hade tillräckligt för att få igång en brasa när det blev kallt och mysa under kvällen till hjärtat kom hem. Middagen var enkel då jag bara behövde steka upp några seitan bitar, det blir seitanburgare till middag. Mummms! ꒰⁎ᵉ̷͈ ॣ꒵ ॢᵉ̷͈⁎꒱໊
 
 
 
 
 
 
 
 
Kram på er 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer
Postat av: EVELINA

Seitansteken ser helt perfekt ut! :D Och vad gott att bitar av den i burgare!

Svar: Tack! (*^▽^*) Det receptet är verkligen super bra, därför faller jag oftast tillbaka på det. Det blir så goda burgare med.

Kram på dig ❤
Elin Larsson Verta

2018-06-28 @ 17:09:54
URL: http://evelinawilson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback