Puffy & Seitan

Kia Ora!
Det är verkligen svårt att ta sig upp ur sängen på mornarna nu när det är frost ute. Jag vill bara stanna under mitt täcke hela dagen, haha! Vi använde den sista veden igår kväll så nu är det tillbaka till kallt... Förhoppningsvis kan vi få tag på mer ved i helgen. Jag älskar att ha brasan igång, det ger en så mysig stämning och otroligt skön värme. (◡‿◡✿)
 
Jag lyckades dock ta mig upp och äta frukost, sköta disken och sätta på en tvätt innan jag hoppade i duschen. (✿◠‿◠) Senare gick jag på min promenad till affären så jag sen kunde förbereda en seitan-paj till middagen. Själva skalet är i färdigköpt smördeg och fyllningen är potatismos med en supergod brunsås jag gjorde, gröna ärtor, grönkål, baby spenat och seitan. Såsen höftade jag ihop men det jag hade i var; redning på smör och vetemjöl, sojamjölk, salt, peppar, vitpeppar, vitlökspulver, lökpulver, sojasås och marmite. Mumms!!
 
När jag var klar hade klockan hunnit bli rätt mycket så jag satte mig och kollade på ett avsnitt av Downton Abbey innan det var dags att lägga ihop pajen och in med den i ugnen. (๑ᴖ◡ᴖ๑)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hjärtat hann komma hem innan pajen var klar, men nu är den ute ur ugnen och vi kan äta vår middag. 
 
 
Kram på er 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback