Fry....day

Hej!
Hjärtat var så gullig imorse och satte på elementet åt mig så jag hade det på i sovrummet tills jag ätit frukost och fått på mig kläder. ꒰⁎ᵉ̷͈  ꒵  ᵉ̷͈⁎꒱໊ Det var frost ute igen och så kallt. Jag sätter inte på elementet på mornarna då det kostar så mycket pengar att ha det igång, istället försöker jag stå ut. Det är bara de gånger hjärtat sätter på det som jag har det igång, det är ju ändå han som betalar räkningarna. På kvällarna därimot sätter jag på det så sovrummet är varmt och härligt när hjärtat kommer hem. 
 
Det har varit stora tvätt-dagen idag, haha! (๑>ᴗ<๑) Skämt åsido, det var inte så mycket tvätt men jag satte på två tvättar och har sprungit in och ut till klädlinan under dagen. Jag lyckades få upp första tvätten lagom till när solen började värma vilket var bra för den hann att torka helt innan dagen var slut. Mitt påslakan är nu nytvättat, torrt och härligt så inatt kan jag sova med ett ordentligt täcke igen (ni som läste gårdagens inlägg vet att Jeff kräktes över mitt täcke, därför sov jag utan påslakan inatt), yay! (*^▽^*)
 
 
Förutom att pyssla med tvätten har jag varit på min promenad till affären. (✿◠‿◠) Jag har även förberett de få saker jag kunde förbereda inför middagen. Jag gjorde ju seitan-kyckling i onsdags som jag idag friterade och gjorde Seitan Nuggets. Till det dubbelfriterade jag pommes frites av både vanlig potatis och kumara. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Mumms! Perfekt som fredagsmys.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nuggetsen blev verkligen super goda!! (๑✧◡✧๑) Seitan-kycklingen jag gjorde blev mycket bättre den här gången. Jag hade i överblivna veganska kycklingkryddor till kycklingnudlar, sånna som tar två minuter. Det blev verkligen en god smak då. Så nu ska jag sluta skriva och fortsätta äta. 
 
 
 
Kram på er 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer
Postat av: Jessica Högberg

Smaklig måltid och glad midsommar!

2018-06-22 @ 10:18:36
URL: http://lchftrollet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback