Flowers in Winter

Hello!
Jag har haft ännu en rätt lugn dag. Men jag har varit på min promenad till affären, vilket var riktigt härligt. Det har varit rätt varmt idag med och solen tittade fram imellanåt. Något som känns konstigt är att det fortfarande finns endel blommor, även om det är vinter. (✿◠‿◠) Som Rhododendronen som blommar vackert just nu. 
 
 
 
 
 
 
 
Det är en av mina favoritblommor, det finns så otroligt många olika sorter och alla är så vackra! ꒰⁎ᵉ̷͈ ॣ꒵ ॢᵉ̷͈⁎꒱໊ Jag älskar hur många olika färger det finns och hur stora buskarna kan bli. Om jag någonsin kommer ha en trädgård ska jag ha minst två olika rhododendronbuskar. 
 
 
På eftermiddagen har jag gjort en ny seitan stek. Det är det vanliga favorit-receptet men denna gången provade jag att använda lite andra kryddningar och experimentera lite. Vi får se om det blir gott och hur konsistensen blev imorgon. Nu ska den få vila. 
 
Nu har jag precis kollat på en avsnitt av the Originals och tänkte kolla lite på youtube. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Jag har en gröt på spisen gjord på 4 kornskross som blir min middag ikväll. Gröt till middag kanske låter udda, men ibland är det vad jag är sugen på. Jag älskar frukost-mat, hihi! Det finns lite lasagne kvar i kylen som räcker till hjärtat och sen får han äta smörgåsar om han fortfarande är hungrig. I sann kiwi anda äter han mackor nästan jämt ändå, haha! 
 
 
 
Kram på er 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback