Breathing Smoke

Hej!
Jag fortsätter att klaga på det kalla vädret, haha! (๑>ᴗ<๑) Inatt har jag sovit med huvudet under täcket nästan hela natten och på morgonen var det frost ute. För att ni ska förstå hur kalla husen här blir kan jag säga att det kom rök ur munnen när jag andades innomhus. 
 
 
 
Bild tagen imorse. All kondens ni ser på fönstren är på insidan. Det är därför jag alltid går runt och öppnar alla fönster på morgonen, trotts att det är kallt, så de får en chans att torka.
 
 
 
Trotts kylan på morgonen har det varit en solig och fin dag ute. Jag passade på att tvätta så jag kunde hänga ut det på tork. Man får passa på när solen är framme eftersom allt torkar så mycket bättre då. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Sen har jag duschat. Det är skönt inne i duschen, men efter fryser jag alltid så mycket. Även när jag tagit på mig kläder fortsätter jag att frysa. Men det är värt det för kännslan att vara ren och härlig. (✿◠‿◠) Jag fick upp värmen på min promenad till affären lite senare. 
 
 
När jag kom hem hade jag en mysig överraskning bredvid min kudde i sängen. Jeff hade kräkts över täcket och ner på golvet. (>    <)  Så det var bara att börja torka upp, slänga påslakanet i tvätten och desinficera kablar och sängbordet som det även kommit på. Tur dock att när han kräks har maten oftast inte smällt så det är bara som nerblött kattfoder, rätt lätt att torka upp med andra ord. 
 
Något senare kunde jag sätta mig och kolla på ett avsnitt av the Originals. Vi har rester kvar sen igår så det blir korv stroganoff idag igen, mumms! Så nu tänkte jag kolla runt lite på nätet och även se några youtube-videos. 
 
 
Kram på er 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback