Wonderful Weekend

Hej!
Jag har haft en så bra sista hela helg här i Nya Zeeland. Jag och hjärtat åkte in till Wellington igår då jag önskade en sista hel-dag där. Påvägen stannade vi i Otaki då jag skulle köpa med några saker hem.
 
I Wellington gick vi runt och kollade i butiker på Cuba Street som vi brukar. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Det var så mysigt och härligt att solen var framme. När vi kände oss klara gick vi till Sweet Release Cakes & Treats då det var min sissta chans att få gå dit och förhoppningsvis säga hejdå till Kris. Vi hade tur, Kris var där så vi kunde säga hejdå till varandra. Hon har blivit en vän till mig här så jag kommer sakna henne och hennes underbara café.  Förhoppningsvis var inte detta sista gången jag såg henne, kommer jag tillbaka en dag hoppas jag att hon och hennes café finns kvar. Jag köpte med två sötsaker och en shake var till mig och hjärtat. Jag provade deras snickers inspirerade shake och den var så otroligt god!!! 
 
 
 
Cuba Street
 
 
 
 
De hade REA på EB Games och jag hittade så söta Disney pins. (๑๑)
Den med Musse och Mimmi som kysser varandra hade jag sen tidigare då hjärtat köpte den till mig. 
De tre andra är nya, jag älskar dem! 
 
 
 
Mysiga, hemtrevliga Sweet Release Cake & Treats
 
 
 
 
En supergod Peanut Butter Brownie
 
 
 
 
En mummsig Salted Caramel Doof (Doughnut-Muffin)
 
 
 
 
Me
 
 
 
Påvägen hem stannade vi och handlade. Vi hade verkligen en så härlig dag!(*⌒ヮ⌒*)Den slutade sen på bästa sätt med mys och....
 
 
 
 
---
 
 
 
 
Idag åkte vi in till Otaki igen på morgonen. Hjärtat ville byta en T-shirt han köpt där till en större storlek. Vi stannade även till och postade mitt paket hem till Sverige påvägen. Så skönt att ha det gjort. Jag har sen tagit det rätt lugnt, skött disken och tvätten. Hjärtat har grejat ute med dräneringen. Nu sitter vi inne och kommer inte göra så mycket mer idag. (✿◠‿◠) Jag tog en härlig dusch för en stund sen och ska nu gå och göra mig en kopp kaffe. 
 
 
 
Kram på er 
 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback