Semolina Blueberry Cake

Hello!
Hjärtat vaknade strax efter åtta idag igen, vilket gjorde att jag vaknade med. Det är igentligen inte för tidigt då jag får mina åtta timmars sömn men det känns som om jag inte är helt utvilad, det tar så lång tid att vakna ordentligt. Tur då att jag har världens underbaraste pojkvän som alltid kommer med kaffe till sängen och jag kan vakna upp i min egna takt. 
 
Vi har annars inte gjort så mycket idag. Det har varit en lugn hemma dag. Jag bakade en kaka under dagen med ett recept jag hittade i boken Vegan på 21 dagar. Det är en mannagrynskaka med blåbär. Grundreceptet har hallon, men jag har varit så sugen på något med blåbär så jag bytte bara ut hallonen mot blåbär. (๑ᴖ◡ᴖ๑)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Den luktar otroligt gott! (๑✧◡✧๑) Jag har dock inte smakat ännu utan kommer ta en bit till eftermiddagsfikat lite senare. 
 
 
 
Den här helgen har varit mysig och lugn, vilket känns skönt. Imorgon är hjärtat tillbaka på jobbet och jag får en dag själv med katterna. Trotts att det inte alltid händer så mycket i mitt liv just nu så trivs jag för jag får vara tillsammans med den jag älskar. 
 
 
Kram på er 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback