Me & the Fur-babies

Moshi Moshi!
Jag har varit hemma hela dagen idag. Det var dags att duscha hela mig (ink. håret) ordentligt. Luggen hade blivit lite lång så jag klippte den med. (✿◠‿◠) Det har inte varit allt för kallt det sista så det var rätt härligt att få duschat idag, jag slapp frysa efteråt. Jag skulle igentligen inte tvätta några kläder idag då prognosen sa regn, men det har varit soligt så jag satte på en tvätt som jag sen kunde hänga ut. 
 
På eftermiddagen dammsög jag hela huset innan jag satte mig ner för att kolla på ett avsnitt av Downton Abbey. Så det har varit en rätt lugn och skön hemma dag med lite små sysslor. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Katterna har gjort mig sällskap som de brukar, men förvsinner så fort jag sätter på dammsugaren hihi!
 
 
 
 Bild på Petunia tagen för bara några minuter sedan. 
Hon ligger fortfarande på samma ställe, vid fotändan på min sida av sängen. 
Jag önskar jag kunde tagit en bild på hur jag vaknade inatt. Båda katterna låg ihop-rullade bredvid varandra tätt intill min mage, haha! Så söta de var! Även om de snodde nästan hela mitt täcke kan jag inte flytta dem, jag vill inte störa de små sötnosarna. 
 
 
 
 
Jag behöver inte laga någon middag idag då vi har en hel paj + lite till från den första kvar sen igår. Så jag tänkte kolla ikapp några youtube-kanaler nu tills hjärtat kommer hem.  (^    ^,) 
 
 
Kram på er 
 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback