A Little Girls Pray

Hej!
Äntligen är det lördag! Stackars hjärtat har varit så trött de senaste dagarna så jag har knappt kunnat vänta på helgen att komma för hans skull. När han kommer hem ikväll kan han få vila. (◡‿◡✿) Jag tycker inte om när mina nära och kära inte mår bra, jag vill dem alltid det bästa! Jag minns när jag var liten och bad varje kväll (jag gick i en kyrkogrupp där vi sjöng, pysslade och talade om Gud så för mig var han verklig då. Nu vet jag inte vad jag tror på.); Så fort någon i familjen mådde dåligt bad jag för dem då jag ville att alla skulle vara friska och glada. 
 
 
 
 
 
 
Min dag har sett ut som vanligt. Jag gick till affären för att handla det vi behövde. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Jag gick även förbi posten och hämtade lappar att fylla i då jag ska posta ett paket med kläder och böcker hem till Sverige. Förmodligen gör vi det på måndag då det inte är öppet imorgon och det hade hjälpt om vi gör det när hjärtat och bilen är hemma. Jag ville behöva bära det otympliga paketet hela vägen till posten. (๑>ᴗ<๑) Men nu har jag lapparna ifyllda så det går snabbare när vi väl postar det. 
 
Hemma har jag inte gjort allt för mycket. Jag har passat på att raka benen då jag inte hade något att förbereda i köket. (✿◠‿◠) Vi ska äta seitanburgare till middag så jag ska bara steka seitan senare när hjärtat är påväg hem. Det gjorde att jag har hunnit se två avsnitt ad Downton Abbey. De har verkligen lyckats så otroligt bra med den serien, både de som skapat den och alla skådespelarna. De gör ett fantastiskt jobb och får en att verkligen känna med dem och leva sig in i deras värld. 
 
Nu ska jag göra några undersökningar på nätet innan jag kollar om det är något nytt spännande på youtube. 
 
 
Kram på er 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback