A day with me

Hi!
Det har varit ännu en dag då det inte hännt allt för mycket, men det har varit rätt skönt. Jag har varit på min lilla promenad till affären på förmiddagen som jag brukar. (✿◠‿◠) Och jag klarade mig från regnet som kom på eftermiddagen. 
 
 
 
 
 
 
 
Efter att ha ätit min lunch och druckit en kopp te i lugn och ro medan jag kollade igenom instastories rakade jag benen. Jag passade även på att klippa och fila tånaglarna. Jag och hjärtat ska stanna i Wellington en natt denna helgen, vi åker imorgon när han kommer hem från jobbet. Så för att slippa göra allt när jag duschar imorgon började jag idag. (๑ᴖ◡ᴖ๑) 
 
När jag var klar kröp jag upp i sängen med Petunia i knät och tittade på Downton Abbey. Jag hann med två avsnitt idag igen då det blir en enkel middag idag som jag inte behöver förbereda. Det finns potatismos kvar sen igår så hjärtat kommer äta det med sina älskade smörgåsar, haha! Jag kokar risgrynsgröt till mig då jag varit så sugen på det. 
 
 
Nu ska jag dock kolla på några youtube-klipp innan jag börjar koka min gröt. Hör ni inget från mig imorgon eller på söndag så vet ni varför. Jag kommer ha en mysig kväll i huvdstaden tillsammans med mannen jag älskar. 
 
 
 
Kram på er 
 
 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback