2-3 July

Hi!
Det hände inte jättemycket intressant igår så jag brydde mig inte om att blogga. Jag umgicks med mitt hjärta istället. (^    ^,) På förmiddagen kollade vi några second hand butiker men hittade inget vi tyckte om. På kvällen köpte vi potato fritters och pommes frites från en fich and chip shop. Det var en sån där mysig men lugn dag. Vi avslutade med att kolla på Hotel Transylvania som hjärtat mitt inte sett innan. Jag har sett den många gånger men den är alltid lika rolig att se. Den tredje filmen går på bio just nu och jag är väldigt  nyfiken. Någon som sett den?
 
 
---
 
 
Idag har det varit en rätt lugn dag och start på vår vecka. Hjärtat mitt är på jobbet och jag sysselsätter mig här hemma. Jag satte på en tvätt och fick hängt ut den innan jag åt frukost. Mellan det skötte jag lite andra sysslor och gjorde mig iordning. Sen kunde jag sätta mig och äta min frukost i lugn och ro. (✿◠‿◠) Lite senare tog jag en dusch. Det var precis så varmvattnet räckte till mig, mot slutet blev det kallt. Det var en kylig morgon så jag kan tänka mig att hjärtat hade en riktigt varm dusch tidagre, vilket gjorde att det inte hunnit fyllas upp ordentligt med varmvatten innan jag duschade. Men jag hann ändå bli klar, vilken tur! 
 
Annat jag gjort idag är att gå på min promenad till affären och sen ta in tvätten. Jag tvättade alla våra sängkläder, det var därför jag ville hänga ut dem på linan så tidigt imorse så de hann torka. Så nu har vi en renbäddad och skön säng. (๑ᴖ◡ᴖ๑)
 
 
 
 
 
 
 
När jag var klar med alla hus-sysslor satte jag mig och kollade på sista avsnittet av Downton Abbey säsong 1. Det är verkligen en så mysig serie. Jag minns inte hur många säsonger jag sett, men jag tror att det kan vara runt 4. Det återstår att se, jag tycker ändå om att se allt på nytt igen. (◕‿◕✿)
 
 
Nu ska jag dock kolla på youtube-videos som jag brukar tills hjärtat kommer hem.
 
 
Kram på er 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback