Trig

Kia Ora!
Jag och hjärtat hade en liten sovmorgon imorse, han vaknar ofta tidigt även om han är ledig. Men vi hade en lugn morgon och vaknade i vår egen tackt. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Lite senare åkte vi och hällsade på hjärtats mamma. Hon är alltid lika snäll och rar. Vi var där en stund och bara pratade, det var mysigt. 
 
 
Efter att ha kommit hem och tagit det lugnt en liten stund åkte vi till en av de olika vandringslederna som finns här. Denna gången blev det Trig, som är mer som en klättring då leden lutar uppåt hela tiden. Men utsikten från toppen är vacker, om man orkar hela vägen upp hihi! (๑>ᴗ<๑) Vi sa att vi bara skulle gå så långt vi orkar och ta cykelleden istället då den går mer "slinger-snok" en rakt upp. Det slutade med att vi promenerade i 30-40 minuter och kom en bra bit upp. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det kändes i benen kan man säga, särskilt när det lutade mycket. Men det var härligt att få röra på sig och använda benmusklerna. (✿◠‿◠) Så när vi kom hem hoppade jag rakt in i duschen. 
 
 
Nu sitter vi och tar det lugnt. Hjärtat kollar runt på spotify efter olika låtar medan jag bloggar. (^   ^,) Lite senare ska vi plocka upp Dave och åka till Bex. Det ska bli kul att se dem!
 
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback