Resting Bunny

Hi!
Jag har sovit så skönt inatt, men fisteln har gjort sig påmind imellanåt. Den kändes ändå rätt bra imorse, gjorde bara lite mer ont efter att jag suttit upp och ätit frukost (även om jag försöker sitta så jag avlastar baken så mycket som möjligt). Men eftersom det ändå kändes ok gjorde jag som jag brukar och gick på en promenad till affären efter att ha diskat. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Det var skönt att få komma ut och gick utan problem, tills jag kom hem. Jag ställde mig i duschen då det var varmt ute och jag ville duscha av mig svetten efter promenaden hem. Jag kände då hur svullet det är runt fisteln och den började värka mer. Att tvätta rent och sen torka området brukar hjälpa, men inte idag. När jag sedan försökte sitta ner och äta min lunch i lugn och ro som jag brukar började tårarna komma av frustration över att jag inte kunde hitta en ända ställning där det inte gjorde ont. Det slutade med att jag lyckades fluffa upp två kuddar att sitta på vilket gjorde att det knappt värkte alls. Jag tog också värktabletter, vilket hjälper. 
 
 
Så resten av dagen har jag tagit det lugnt. Jag har pratat med mitt hjärta om att komma med honom till jobbet imorgon så han kan släppa av mig vid akuten. Läkarna har sakt att det är akuten jag ska gå till om jag får problem, så jag hoppas samma sak gäller här i Nya Zeeland. VI får se vad som händer, om det blir operation eller inte, men något måste de göra. Just nu känns det ändå rätt bra eftersom tabletterna fortfarande värkar. (◠‿◠✿) Och det är inte lika illa som det var i somras, denna gången tänker jag inte låta det gå så långt. 
 
 
 
 
 En liten närbild på klänningen, från Axes Femme, jag har idag. Kaninerna är bara för söta!
 
 
 
 
Även om jag inte har haft ont, eftersom jag tog värktabletter, har jag ändå försökt ta det lugnt. Det är jobbigt eftersom jag lätt blir uttråkad och jag vill ut och röra på mig, men tyvärr gör det bara svullnaden värre. Därför har jag börjat titta på sissta säsongen av the Vampire Diaries. Det är något som får tiden att gå, jag försvinner in i deras värld ett tag samtidigt som jag kan ligga ner och avlasta baken min. (^    ^)
 
 
Jag ska kolla runt lite på nätet nu och sen blir det nog ett avsnitt till innan hjärtat kommer hem från jobbet. 
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback