Eleven

Hej!
Vi hade en jätterolig kväll tillsammans med Bex, Dave och Bex fästmö Carly igår. Vi stannade rätt länge och bara umgicks, så härligt! (๑ᴖ◡ᴖ๑) Sen var det jag som fick köra hem, hihi. Men det gick bara bra, även om det känns ovant att köra på vänster sida igen. När vi kom hem gick vi direkt och la oss, jag var super trött. 
 
Imorse kunde vi ha en lång härlig sovmorgon vilket var så skönt. Vi låg och drog oss länge. Jag har tyvärr fått problem med min fistelgång igen... Den har inte varit rolig alls idag och jag är rädd att om det inte blir bättre blir jag tvungen att åka in för operation igen. Jag vill verkligen inte göra en operation här, jag känner mig inte lika trygg när det är ett främmande land som jag inte är medborgare i. Men måste jag så måste jag. Jag har mest legat ner hela förmiddagen då det är ända ställningen där det inte gjort ont. Men jag tog värktabletter för ett par timmar sedan och det hjälpte så nu känns det ok. Jag försöker dock avlasta baken och sitter på en kudde för att försöka få svullnaden att gå ner. Förhoppningsvis är det bättre imorgon. 
 
 
 
Jag hade ingen rolig bild från idag så jag tänkte jag kunde visa den senaste Funko POP figuren i hjärtats sammling. 
 
 
 
Eleven från Stranger Things. 
 
 
 
 
Nu sitter vi och bara tar det lugnt. Det kommer nog vara en sådan dag idag, vi bara vilar och gör inte mycket. Men det är rätt skönt, särskilt eftersom det hela med fisteln har gjort mig väldigt trött. Jag ska försöka sluta oroa mig och bara acceptera det. Vi får se hur det är imorgon, det kanske är bättre redan då så varför sitta här och oroa mig redan nu. Det kommer lösa sig, det gör det alltid och jag har en försäkring som kommer täcka kostnaden ifall jag behöver åka in. Så nu ska jag bara njuta av resten av denna lugna dagen med mitt hjärta. 
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback