Cooking for the Family

Hej!
Vad härligt det är med sommar och värme! Att vakna till en klarblå himmel och bara ta på sig en sval klänning. (◠‿◠)
 
 
Jag började dagen med en morgonpromenad med Keyla som jag brukar innan jag åt frukost i lugn och ro. Sen har jag städat på rummet idag. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Allt är ju äntligen uppackat så nu var det dags att städa. Jag har dammat av massor av ytor och saker som står framme (t.ex. smyckesskrin, ramar, cd-skivor, prydnader...). Jag hade tänkt dammsuga också men dammandet tog sin lilla tid då jag gjorde det grundligt. Jag får dammsuga imorgon istället.
 
Efter att sen ha tagit en paus med lunch och iskaffe tog jag och Keyla en promenad igen. Den blev inte jättelång då jag sen skulle börja med middagen. Idag fick jag lov att laga min veganska lasagne till hela familjen. Sååå roligt!!! (*^▽^*)
 
 
 
 
 
 
 
Tyvärr blev den inte lika bra som den brukar, den blev väldigt rinnig och flöt bara ut. Det har aldrig hännt förut. Men smaken var där och alla åt och tyckte det var gott! (◕‿◕✿) Jag älskar att få laga vegansk mat till dem och visa hur gott det kan vara.   Dessutom behöver inte jag känna mig lika ensam varje gång vi äter middag då jag brukar äta något annat än de anda. 
 
 
 
Nu är jag proppmätt så jag ska gå ut på en kvällspromenad med Keyla. Det är bästa sättet att få maten att sjunka in. 
 
 
Kram på er 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback