Mall of Scandinavia

Hej!
Efter en god frukost imorse gjorde vi oss iordning och styrde färden mot Mall of Scandinavia. (^   -   ^) Vad stort det är!! Vi kollade inte i jättemånga butiker då det är mycket märkeskläder, vilket vi inte avänder (bortsett från Japanska märken så som Liz Lisa & Ank Rouge, hihi), men vi hade mysigt ändå med att strosa runt där. Och jag blev super glad över att äntligen få besöka Disney butiken, yay!! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
När vi var klara åkte vi tillbaka in mot centrum. Vi började med lunch/fika på Femtopia. Det blev våfflor med grädde och sylt. Jag åt bara en våffla så jag kunde äta en äpplepaj med vaniljkräm också efteråt, så otroligt god den var!! (๑✧◡✧๑) Jag kan verkligen rekomendera Femtopia som är ett mysigt veganskt café. Efter att ha strosat runt lite tog vi oss bort till Gamla Stan för att gå runt där ett tag. Det var jättemysigt, jag verkligen älskar det här med att bara gå runt planlöst med mitt hjärta. 
 
 
 
 
 
Jag glömde ta kort på våfflorna tyvärr, men pajen fick jag ett kort på. Den var otroligt god!
 
 
 
 
 
 
Jag idag i ny Ank Rouge top och Ank Rouge kjol. 
 
 
 
 
Två nya figurer jag köpte i Disney store, Alice och Jack.
Man får dem i små paket så man vet inte vilken man får, men jag är nöjd med mina! (◕‿◕✿)
 
 
 
 
 
På eftermiddagen tog vi en paus på rummet, vilket var skönt. Sen tog vi oss ut på gatan igen för att köpa middag. Det ligger en pizzeria, Pizzeria Penguin, inte långt härifrån med veganska alternativ. De kunde göra vilken pizza man vill vegansk, yay! Jag tog min favorit med banan, curry, sk*nka och ost. Tim tog en med sal*mi, ost och annat gott på. Pizzorna var verkligen super goda! 
 
 
 
 
Pizza i sängen på hotellrummet, så spenderar man en fredagkväll. (^  _  -)
 
 
 
 
Vi glömde be dem skära pizzorna åt oss och hade inga bestick på rummet så det blev att bryta loss och äta med händerna. Kletigt, men gott och mysigt på något sätt. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu ska vi bara ta det lugnt och snart sova. Imorgon ska vi till Comic Con, yay!!!
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer
Postat av: Anonym

Moster har kommit in på bloggen. 😁😍

2017-09-15 @ 22:30:22

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback