Lingon-chutney

Moshi Moshi!
Det har inte ringt någon efter mig idag så jag har varit hemma idag med. (^  ^,) Men det gör inget för det gjorde att jag kunde skypa med mitt hjärta. Det var väldigt härligt att få prata med honom och se att han var piggare än sisst gång vi skypade. Han har äntligen börjat komma tillbaka i dygnsrytmen på Nya Zeeland. Jag saknar honom verkligen. 
 
Efter frukost gick jag och Keyla ut i skogen och plockade lingon. Eller rättare sagt; jag plockade och Keyla åt upp dem jag inte hann plocka, haha! (๑>ᴗ<๑) Men det var mysigt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi fick ihop så mycket lingon som jag hoppats på så jag kunde testa ytterliggare ett recept ur boken Gröna Burgare av Martin Nordin. Denna gången var det en lingonchutney som ska vara till en kantarellburgare. Jag vill göra kantarellburgaren någon dag men tänkte därför börja med de små beståndsdelarna först. Igår var det brödet, som jag även gjorde mer av för att kunna testa flera burgare, och idag gjorde jag lingonchutney. Den blev riktigt god!
 
 
 
Alla ingredienser innan de kokade ihop till en krämig chutney.
 
 
 
 
Jag har inte gjort så jättemycket mer idag. Jag och Keyla har varit på en till promenad i eftermiddagssolen, och annars har jag tagit det lugnt. (✿◠‿◠) Jag smakade även på brödet jag gjorde igår och det blev så gott! Fluffigt och fint och neutral smak som passar perfekt till burgarbröd. Mitt nya favorit recept för burgarbröd tror jag!
 
 
Nu ska jag sätta på en kopp te och mysa i soffan en stund innan läggdags. 
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer
Postat av: Isabell Hedberg

Åh vad gott med lingonchutney! :D
Kram!

2017-09-27 @ 21:17:47
URL: http://isabellh.se/

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback