Comic Con

Moshi Moshi!
Så idag kom dagen som både jag och mitt hjärta väntat på; vi har varit på Comic Con! (*^▽^*) Vi kom dit i ganska god tid och har varit där nästan hela dagen. Där har vi strosat runt bland alla roliga stånd och kollat på massor av roliga saker. Vi har även provat nya spel och jag måste säga att båda blev smått förälskade i nya Nintendo Switch (självklart klådde jag Tim i Mario Kart i vanlig ordning, hihi). Grafiken är så bra och skärmen är lagom storlek. Man kan även koppla in den i TV:n om man vill ha större skärm. Vi såg lite senare första smygtitten på det nya Wolfenstein II: The New Colossus. Det var första gången på ett tag som någon antog mig för att vara yngre; när vi skulle gå in i salen för förhandsvisningen stoppade de mig och frågade vem jag var där med. Sen frågade de Tim hur gammal jag var, det är nämligen 18 årsgräns för spelet. Haha!! 
 
 
Här kommer bilder från vår magiska dag på Comic Con. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Iain Glen, från bland annat Game of Thrones. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
@alicianilssoncreatures
 
 
 
 
Lilla jag idag i ett sett från Liz Lisa. 
 
 
 
 
Några av de saker jag köpte på mässan; Ny plånbok (då min gamla faller i bitar), Cinnamoroll och Little Twin Stars  pins och hjärtat var gullig och köpte en rosett till mig som jag tittat på. 
 
 
 
 
 
När vi kände oss klara tog vi oss tillbaka till hotellet för att bara ta det lugnt. Vi båda var trötta i benen, men väldigt glada, efter att ha gått runt hela dagen. Det var riktigt skönt att få av sig skorna och sträcka ut sig i sängen! Jag passade på att smaka på bakverken jag köpte från STHL Raw häromdagen, bakade av Unbakery som jag hört så mycket gott om. Jag kan säga att de lever upp till rykterna, jag har nog aldrig smakat så krämiga och goda raw food bakverk förut. ꒰⁎ᵉ̷͈ ॣ꒵ ॢᵉ̷͈⁎꒱໊
 
 
 
 
Snickers och en Pitaya & Passionsfrukt.
 
 
 
 
 
Middagen blev enkel, vi gick över gatan till ICA och köpte med sallad från PicaDeli. Ingen av oss var jättehungriga så det var perfekt. Nu ligger vi i sängen och kollar på Harry Potter and the Chambers of Secrets. Man kan ju aldrig få nog av Harry Potter. 
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback