Brownie & Salted Caramel

Hi!
Jag hade en lång sovmorgon imorse eftersom ingen ringde mig för att jobba. Så det blev ännu en ledig dag hemma. (^   ^) Det blev en morgon där jag vaknade i min takt och åt inte frukost förrän runt tolv, hihi! Det blev en lång frukost också, en sådan där härlig morgon med andra ord. 
 
Jag har haft ett sådant sug efter att baka väldigt länge nu men har knappt hunnit med då jag jobbat och haft annat på gång. Det är så jag knappt minns då jag bakade något senast, och då menar jag sötsaker så burgarbröden jag gjorde häromdagen räknas inte. (๑>ᴗ<๑)  Så jag plockade fram en av mina favorit veganska bak-böcker; Pure Decadence av Johanna Ståhl.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag köpte den på vegomässan och fick den även signerad. Johanna var jättegullig som person, precis som hennes bok återspeglar. Den är afternoon tea inspirerad och har massor av härliga recept. Jag valde att baka James Brownie, men istället för att göra glazyren från receptet så tog jag Mattias Kristianssons recept på kokoskålasås ur boken Vegomenyer. Jag tillsatte även lite flingsalt för att få en salted caramel. Vad gott det blev!! (๑✧◡✧๑)
 
 
 
 
 
 
 
Ni får ursäkta den dåliga uppläggningen. Jag hade lagt upp den och tog ett kort, men tydligen sparades inte kortet av någon anledning så jag hade redan börjat äta när jag tog den här bilen hihi! Yum!
 
 
 
 
 
Nu ska jag gå och packa ner några saker i väskan inför morgondagen då jag är tillbaka på dagis igen. Det ska bli så roligt att träffa alla underbara barn igen och se om det börjat några nya denna terminen. (◠‿◠✿)
 
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback