Back on track

Hello!
Jag har sovit väldigt bra inatt, så härligt! Jag saknar fortfarande mitt hjärta såklart, men igår var dagen jag tillät mig själv att vara ledsen och processa allt. Idag har det kännts bättre och jag blickar frammåt med mitt mål i sikte: Nya Zeeland. Jag börjar nästan bli förväntansfull istället, det ska bli så härligt! Det ända som kan få allt att ändra sig är om mit visum inte blir godkännt. Men jag tänker inte gå runt och oroa mig för det utan istället tänka på att jag snart få se min underbara pojkvän igen!
 
Efter en lång frukost tog jag en lång härlig dusch och passade på att klippa luggen som blivit för lång igen. Sen har jag tagit upp det sista från husvagnen och slängt in sängkläderna i tvätten. Annat jag gjort är att hänga in rena kläder i garderoben och fixa med små saker. (✿◠‿◠) Keyla och jag har också varit ute på några promenader under dagen vilket varit skönt. Det känns att det verkligen blivit höst ute då det är rått och kallt. Men det gör mig inget då jag snart får sommar igen. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Resten av kvällen ska jag ta det lugnt och fortsätta pyssla med lite små saker. Imorgon är jag tillbaka på jobbet igen vilket ska bli kul! Glöm inte att säga hej om ni ska till Liseberg! (^  _  -) Jag är kvar där säsongen ut och jobbar även under Halloween vilket ska bli så roligt! (*^▽^*)
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback