With Mom & Dad

Hej!
Jag gick upp i tid imorse för att duscha och göra mig iordning. Sen åkte jag nämligen till mamma och pappa i husvagnen. Det var kul att se vart de har fått en plats i år på campingen där vi har vagnen över vintern. De hade även fått upp vinter-förtältet så det var så mysigt så! (๑ᴖ◡ᴖ๑)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det dröjde inte länge förrän vi lämnade vagnen och åkte in till Torp. Pappa gick sin egna väg till butiker han ville titta i medan jag och mamma gick själva. Det var så mysigt att få komma iväg och shoppa med mamma. Vi gör inte det så ofta längre, men de gånger vi gör det älskar jag. Jag kunde inte låta bli att köpa en ny tröja som passar perfekt nu när det blir lite kallare.
 
Vi mötte sen upp pappa för att fika. Det var så mysigt, bara jag och mina föräldrar. Sen handlade vi mat innan det var dags att åka tillbaka till vagnen. Jag stannade dock inte då klockan började bli mycket och jag skulle hem för att göra middag. (◠‿◠✿)
 
 
 
 
 
 
Jag idag i fluffig mys-väst!
 
 
 
 
 
 
 
 
Hemma satte jag igång med middagen som blev hemmagjorda burgare ur boken Gröna Burgare av Martin Nordin. #1 ur boken blev det; Kantarellburgare med lingonchutney. Vad gott det blev, det tyckte jag och mina bröder som också fick varsin burgare. ꒰⁎ᵉ̷͈ ॣ꒵ ॢᵉ̷͈⁎꒱໊
 
 
 
 
 
 
Brödet jag gjorde för ett tag sen (jag frös ju ner det för att kunna ta fram vid behov), lingonchutneyn jag gjorde förra veckan och kantarellburgare med egenplockade kantareller. Detta tillsammans med Jeezly Orginal Ost och baby spenat. Mumms!
 
 
 
 
 
Nu är det dags att sätta på en kopp te och krypa upp i soffan. 
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback