Halloween Kick-Off

Bhuuu!
Igår var det äntligen kick-off för oss Lisebergare på Liseberg! Men det var inte förrän på kvällen så jag hann med att åka till läkaren på förmiddagen för mina munsår. Nu har jag fått en receptbelagd salva för svamp utifall det skulle vara en svampinfektion jag har i mungiporna. Jag är bredd att testa allt för att bli av med dem, jag har haft dem sen i april så jag är rätt trött på dem! 
 
 
 
Outfit igår, min nya mysiga tröja från Gina Tricot. 
Jag verkligen älskar den. Den är så mysig, håller mig varm(!) och den är så söt på samma gång!
Kjolen köpte jag second hand på Nya Zeeland. 
 
 
 
 
 
Sen gjorde jag mig iordning och åkte in till Liseberg, yay! Där mötte jag upp flera av mina underbara vänner och kollegor. Vi gick tillsammans in i parken och började med att äta wraps som det bjöds på uppe i tornet. Sen var vi redo för att bege oss ut i spökhusen och områdena i parken. 
 
De var lika bra detta året som förra! Experimentet är ungefär likadant, men man bli lika rädd då skådespelarna är så otroligt duktiga! Zombie-området har förflyttats till framför stora scenen och var ruskigt bra gjort. Gasten valde jag att inte gå iår då det är smitthärd där, precis som förra året. Jag är stolt att jag vågade förra året, men gör det inte gärna igen. Spyor är den ända fobin jag har, och den är inte rolig. Men vi gick vinden som är ny för iår. Där springer runt massor av blodiga barn som inte gått över till andra sidan och som gärna vill leka. Det var läskigt, men på något söt-blandat sätt. Jag blir inte lika skrämd där som med exemeplvis zombies eller Experimentet. 
 
 
 
Här är lite bilder jag tog med mobilen:
 
 
 
 
 
Parken är lika snyggt pyntat iår och full av pumpor!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag stötte på den här snyggingen. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Zamuel, en del av "dreamteam", kunde inte gå med oss i parken igår. 
Han har blivit en zombie över Halloween. Men förhoppningsvis har vi honom tillbaka till jul. (^  _  -)
 
 
The DreamTeam
 
 
 
 
 
 
 
 
Liseberg har gjort det igen! Parken är så häftig nu under Halloween och de gör det så bra med alla utsmyckningar, skådespelare och spökhus. Jag älskar det!
 
Idag har det premiär, men jag jobbar inte idag. Imorgon gör jag första dagen för Halloween säsongen iår, så roligt!! (*^▽^*)
 
 
 
Men idag är jag som sagt ledig och haft en lugn och skön dag. Jag ställde inget alarm och sov ända till 11:20!!!! (o . O) Jag minns inte senast jag sov så länge! Men jag vaknade pigg och utvilad så det var bara skönt. 
 
Sen har jag inte gjort så jättemycket. Jag och Keyla har tagit en promenad i skogen, annars har det varit rätt lugnt. Jag tror dagen kommer fortsätta i samma lugna tempo. (^   ^,) 
 
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback