Pinks, Bears and Hearts

Hej på er!
Jag mår ännu lite bättre idag. Jag kunde faktiskt njuta av mitt morgonkaffe på sängen som hjärtat kom in med, för idag kunde jag känna smaken utan att behöva snyta ut halva hjärnan först. (๑>ᴗ<๑) Medan jag drack det skypade jag med min älskade föräldrar. Det var skönt att få prata med dem då vi inte setts sen jag lämnade Sverige. Vi håller kontakten på messenger, men det är inte samma sak som att få se dem och prata. Under tiden åkte hjärtat till jobbet. 
 
Jag hade sen en lugn morgon innan jag begav mig iväg på dagens uppgift; hämta mitt paket från Liz Lisa som
kommit, yay!! o(*^▽^*)o Postbilen hade igentligen med sig det igår, men bara för att grinden till tomten var stängd så brydde de sig inte om att kolla om någon var hemma och lämnade istället en lapp om att vi får hämta det på kontoret. Tur då är vell det att jag kan promenera dit på 15-20 minuter. (^   ^,) 
 
 
 
 
Det verkar som fåglarna har ett bo i något av träden runt huset. Jag hittade detta lilla ägget precis utanför innan jag gick. 
 
 
 
 
Jag är såååå nöjd!!!! Liz Lisa är verkligen bäst. Detta är mina första skor så jag är så glad att de passade perfekt. 
Det ligger en un-boxing video på mina instagram stories (@eliinpelin) för dem som är nyfikna. 
 
 
 
 
Detta är första gången jag beställt direkt från Liz Lisa's webbshop (Tokyo Kawaii Life). Innan har jag köpt kläder i butik i Tokyo men i våras öpptäckte jag olika sätt att kunna handla via internett. Bland annat kollade jag på eBay för second hand kläder, sen började jag använda tenshi för att kunna handla på japanska second hand sidor och hon köper även kläder i butik i Tokyo om du vill det. Denna gången testade jag ett sätt jag kollat på länge; via tenso. Tenso är en sida där du registrerar dig och din adress för att sedan få en japansk adress till dem. När du sen handlar på t.ex. TKL så gör du som vanligt, men när du fyller i adressen skriver du den japanska du ficka av tenso. Paketet skickas sen till deras lager där de sen, efter du betalat frakt och en avgift till dem, skickar det vidare till dig. Det är toppen eftersom de flesta japanska sidorna inte fraktar utanför Japan. Men det finns alltså vägar runt det, om man är villig att betala lite extra (det är inte jättedyrt så jag tycker det är värt det). (^  _  -) Lis Liza öppnade i sommras en egen eBay sida också där de säljer många av sina kläder (tyvärr inte alla, men många finns där). Förra veckan kom de ut med att de börjar med fri frakt, yay!!! (*⌒ヮ⌒*)Fördelen med att fortfarande beställa från TKL ibland är att man samlar poäng som tillslut kan leda till en bra rabatt. Det får man tyvärr inte på eBay, men samtidigt blir det billigare där när man slipper betala frakten. 
 
Oj, vilken lång text det blev om att handla kläder från Japan hihi! Men kanske någon av er tycker det är intressant. (◠‿◠✿)
 
 
 
 
 
Jag idag i ny topp från Axes Femme och kjol från Lis Liza. 
 
 
 
 
Jag har iaf inte gjort så jättemycket mer idag. Animal Crossing Pocket Camp har precis kommit till android så jag laddade ner det och har spelat i ett par timmar, hihi! Jag satt även i solen och läste i 15-20 minuter men var sen tvungen att gå in då det blev för varmt. Tur var vell det för när jag kom in såg jag att jag började bli röd över bröstet och på armarna, oups.
 
 
Nu är det inte jättelångt kvar tills jag kan börja med middagen, hjärtat borde vara på hemmgång snart. 
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback