Pizza for two

Hello!
Jag är ledig idag, så skönt det varit. Som vanligt vaknade jag ändå tidigt och kunde inte somna om. Jag låg ändå kvar och halvsov fram till mitt alarm ringde då jag skulle skypa med mitt hjärta. Det var helt underbart, som alltid, att få se honom och prata. Ju närmare vi kommer datumet han anländer i Sverige desto mer saknar jag honom. Jag antar att det är för att jag snart får vara i hans famn igen, känna doften, kunna röra honom och spendera så mycket tid som möjligt tillsammans. 
 
Annars har jag inte gjort mycket idag. Limes är också ledig men har blivit förkyld, stackarn, så vi båda har tagit det lugnt och inte gjort mycket. Jag har dock bakat en pizza botten från boken Baka Vego av Mekto Ganic så nu står pizzan i ugnen. Den ska avnjutas framför den senaste Star Wars filmen som varken jag eller Limes sett. En perfekt hemma kväll med anadra ord. (๑ᴖ◡ᴖ๑)
 
 
Jag har ingen bild från idag så här kommer en video från kaninlandet (Liseberg) i lördags. Detta kaninpartyt kan man se varje dag på eftermiddagen i kaninlandet. Det är så härligt och man blir så glad! (*^▽^*)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu kokar Limes tapica pärlor så till efterrätt blir det bubble tea. Pizzan är klar alldeles strax så jag ska avsluta. Det kommer förmodligen upp bild på pizzan i mitt instagramflöde (@eliinpelin) så håll utkik är om ni är nyfikna. (^ _  -) Det kan hända att det dyker upp på bloggen med, men vi får se. 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback