Friday Taco-Night

Hi!
Så var det fredag, och jag har haft en lång sovmorgon för att låta kroppen sköta min förkylning. Jag kände mig ändå hyfsat ok på förmiddagen så jag tog min morgonpromenad med Keyla. Sen har jag tagit en lång varm dusch vilket var väldigt skönt! (๑ᴖ◡ᴖ๑) Känslan av att vara ny-duschad (när håret väl har torkat något) är så skön.
 
Jag åkte sen med mamma och veckohandlade i Uddevalla. Näsan är röd och börjar tätna upp (vilket den alltid gör i slutet av min förkylning), men annars går det bra och jag klarade av att vara med och handla. Vi köpte massor av gott till att göra tacos, vilket vi inte ätit på länge. Jag hade lite vegme tacofärs i frysen som jag inte provat ännu. City Gross säljer ju flera olika vegme produkter och det jag smakat hittills är såå gott! (๑✧◡✧๑) Tacofärsen var inget undantag, den var super god.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag hade blad från savoykål istället för tortillabröd eftersom jag inte äter bröd. Sen gjorde jag en egen guacamole. Förutom det hade vi såklart massor av andra grönsaker och frukt att toppa med; gurka, tomat, majs, rödlök, champinjoner, babyspenat, ananas, banan och jordnötter. Yum!
 
 
Nu är jag helt slut, jag är verkligen trött på den här förkylningen. (>   <) Jag ska ta det lugnt nu och lägga mig tidigt ikväll då jag ska jobba på Café Oasen imorgon. Det ska bli så roligt, jag verkligen älskar att jobba där! Bara jag håller hygienen så går det fint. Jag tillbereder ju inga bakverk eller mat så det funkar. Sen får jag en ledig dag på söndag innan det är tillbaka på förskolan nästa vecka. De kontaktade mig idag så jag är bokad nästan hela nästa vecka också, yay! (*^▽^*)
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback