Finally here

Kia Ora!
Resan från Tokyo Narita gick jättebra. Jag lyckade sova runt 4 timmar vilket var helt underbart. Tiden gick så mycket fortare då och själva resan blev inte så långtråkig. (^    ^) I Auckland fick jag promenera bort till inrikes-terminalen och allt gick bra där med och jag landade säkert nere i Wellington. Jag kunde ha sällskap med den svenska killen jag mötte i Tokyo hela vägen till Wellington vilket också var roligt. Den finska tjejen stannade i Auckland. Jag är van vid att resa själv men det var rätt skönt att ha någon att prata med. 
 
 
 
 
Above the fluffy clouds.
 
 
 
 
 
Wellington, en vy jag mycket väl känner igen.
 
 
 
 
Planet var lite tidigt så jag hann att hämta väskan och gå på toaletten innan Tim kom. Vad härligt det var att se honom igen! ♡ Innan vi åkte hem åkte vi till ett ställe som har veganska burgare. Vi köpte med oss varsin som vi sedan åt nere vid hamnen. Det var gått att få lite riktig mat i magen och jag hade inte ätit på väldigt länge. Hemma packade jag bara upp det mest nödvändiga, jag var så trött att hjärnan inte ville sammarbeta. Det blev rätt tidigt i säng, vi låg och tittade på två filmer. Jag somnade någon gång under den andra filmen och har sedan sovit så gott hela natten.
 
 
 
Att vakna upp till en klarblå himmel, solskén och med mitt hjärta liggandes bredvid mig var helt underbart! Tim hade tagit ledigt idag, vilket var jättegulligt av honom. Att spendera hela dagen med honom har varit fantastiskt! Vi hade en lång sovmorgon och stannade kvar i sängen länge. Sen gick jag upp och tog en väldigt härlig dusch innan jag började packa upp och sortera alla saker. Så nu känns allt organiserat igen. (๑ᴖ◡ᴖ๑) 
 
Vi har tagit det rätt lugnt resten av dagen. Legat ute i solen, varit och handlat och vi åkte även en sväng till Otaki där de har alla outletsen. Jag kunde inte motså två nya set med underkläder från Bendon, hihi! Jag och underkläder.... (๑>ᴗ<๑) När vi kom hem stekte jag pannkakor till middag. Jag hade med mig ett paket med nötkräm från Sverige vilket var väldigt gott tillsammans med banan som topping.
 
 
 
 
 
Vad härligt det var att se katterna igen. Jag har saknat dem.
Här är Jeff. 
 
 
 
 
 
 
Jeff och syrran Petunia.
 
 
 
 
 
 
Petunia
 
 
 
 
 
 
Stella.
 
 
 
 
 
Nu sitter vi och bara tar det lugnt. Ikväll blir det film igen, men jag tror inte det blir så sent eftersom Tim ska jobba imorgon. Jag börjar även bli trött igen, det kan vara jetlag som spökar lite. Annars mår jag bara bra och har varit pigg och glad hela dagen. Men jag kan inte vara annat när jag äntligen är tillsammans med mitt hjärta igen, jag är hemma! ♡
 
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback