the Vegan Vault

Hi!
Hjärtat lyckades komma ifrån jobbet något tidigare än vanligt igår så vi kunde åka inte allt för sent. (^   ^,) Den veganska nattmarknaden var inte jättestor, men mysig och hade en hel del rolig mat. Det slutade med att vi beställde varsin burgare, vilket överraskning hihi! Alla kanske inte vet det men mitt hjärta älskar burgare så det är oftast det vi äter när vi äter ute. Jag köpte även två små raw food bakvärk som var goda. (๑ᴖ◡ᴖ๑)
 
 
 
 
 
 
Vi tog med oss burgarna och åkte sen till en plats vi vattnet där vi åt dem. 
Denna är med pumpa och kumara, yum!!!
 
 
 
 
Vi stannade inte så länge, men klockan hann ändå bli rätt mycket innan vi var hemma igen. Det var mysigt att få en kväll ute med hjärtat! 
 
 
 
Imorse vaknade jag en pigg pojkvän full av energi. Han åt frukost innan jag äns han dricka mitt morgonkaffe och var redan igång med att städa hela huset innan jag börjat med min frukost. Vad lat jag kände mig, haha! Men jag åt upp snabbt och hjälpte honom sedan. Så vi har städat inne, tvättat och rensat rabatten ute. (✿◠‿◠) Allt detta innan klockan äns hunnit bli elva. 
 
Nu sitter vi och bara tar det lugnt. Hjärtat har små pysslat med olika saker, som t.ex. rama in några vinylskivor han fått signerade m.m.. Jag har varit så trött, det känns som om jag inte hann vakna ordentligt imorse och det har bara hängt i sig. Därför har suttit och lekt med iPaden medan hjärtat gjorde det. 
 
 
 
 
Jag måste också berätta att jag vann en väldigt rolig tävling på Instagram. Alicia Nilsson (@alicianilssoncreates) har haft en "draw me" tävling och jag vann!!!!!! ( ´͈ ॢꇴ  `͈)੭ु  Jag är såååå glad för hon är verkligen otroligt duktig på att måla och jag har tänkt beställa en målning av henne i framtiden. Detta är första gången någon har målat mig, det är så smickrande! 
 
 
 
 Visst är hon duktig!!!?
 
 
 
 
 
Nu har vi inget mer på "att göra listan" för idag utan kommer ha en lugn eftermiddag. Så skönt!
 
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback