The Day After

Hej!
Nu känns det verkligen som att julen är över, vi har haft en sådan där lugn dag där vi inte gjort mycket alls. Hjärtat var lika gullig som alltid och kom in med kaffe på sängen imorse, men idag tog han även med en liten snickersbit och la bredvid. Sådanna små saker är vad som gör mig så otroligt glad, han är verkligen världens mest underbaraste! ♡✧( •⌄• ू )
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bex kom förbi en sväng, vi åkte aldrig till henne igår då det blev sent och både jag och hjärtat var trötta. Men det var kul att hon kom förbi en stund. (^   ^,) När hon åkt hem åkte hjärtat och jag till the Warehouse så han kunde köpa Star Wars Battlefront II till sitt Xbox då det är på rea nu. Det gick väldigt fort då vi inte tittade på något annat, vi behöver ju inte köpa mer saker utan har det vi behöver. (๑ᴖ◡ᴖ๑)
 
Sen har vi bara tagit det lugnt. Jag har fortfarande min envetna förkylning så jag slummrade till lite på eftermiddagen (i sittande position, ligger jag ner kan jag inte andas med min täta näsa). När jag vaknade igen gjorde hjärtat kaffe till oss båda. 
 
 
Det har varit skönt att bara ta det lugnt idag, jag behöver det. Imorgon ska jag försöka vila också för att bli av med min förkylning. Förutom den har jag haft en så härlig långhelg med den jag älskar. Jag hoppas ni har haft en härlig jul full av glädje och kärlek. 
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback