Smooth

Hello!
Jag mådde faktiskt bättre när jag vaknade imorse. Jag behövde fortfarande snyta ut halva hjärnan innan jag kunde känna smaken av mitt morgonkaffe, men idag kunde jag iaf känna smaken. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Igår kväll mådde jag verkligen riktigt dåligt och jag tror jag hade feber. Jag gick på tabletter resten av kvällen, utan dem mådde jag fruktansvärt illa. Men tabletter och en god middag hjälpte. Idag har jag inte kännt av någon feber alls. 
 
Så efter att ha ätit frukost i lugn och ro och sedan diskat kunde jag ta en riktigt härlig dusch. Jag lyckades även ha energi nog att vaxa mina ben, plocka ögonbrynen och överläppen. Yay! Nu behöver jag inte göra det något mer under 2017! (*^▽^*) 
 
 
Det är vad jag pysslat med idag. Sen har jag, förutom att tvätta, tagit det lugnt. Jag kom in för en liten stund sedan efter att ha suttit ute i solen och läst lite. Det har inte varit lika varmt de senaste dagarna, "bara" runt 20 grader och det gick även ner någon dag till 17. Men jag ska då inte klaga, jag har ju haft en sån tur med vädret sen jag kom hit och detta är bara början av sommaren.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu ska jag spela lite Sims tänkte jag fram tills det är dags att börja med middagen. 
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback