Red Itchy

Hej!
Vad svårt det var att vakna imorse. Men jag skulle skypa med mina föräldrar så med hjälp av det och lite kaffe vaknade jag till. Det var skönt att få prata med dem igen. (◠‿◠ )
 
Jag tog mig sen upp och kände då hur det ömmade under fötterna när jag gick. Ett minne av att jag kännt liknande igår kväll kom upp. Även mina handflator ömmade och både fötterna och handflatorna var röd-flammiga och svullna. Först trodde jag att vi haft något djur i sängen som bitit mig då hjärtat haft små bett på sina fötter. Så jag slängde allt i tvätten och hängde ut täckena för att luftas. Men sen kom jag att tänka på att jag äter antibiotikan och det kanske är någon biverkning, det inte liknar bett då områdena är så stora. Så jag googlade och mycket riktigt kan man få nässelutslag och feber av antibiotika. Eftersom detta var min sista dag med tabletterna har jag fullföljt dosen. Så förhoppningsvis är allt redan bättre imorgon. 
 
 
Efter att ha varit uppe och gått en stund kändes det inte lika mycket under fötterna så jag tog mig iväg på en promenad till affären. Sen har jag små-pysslat i köket. Jag gjorde först vita bönor i hovmästarsås (recept från tidningen VEGO) och sen en pumpa-hummus. Det blir middagen ikväll tillsammans med nybakat tunnbröd. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Vi har även kvar rödbetsallad och lite gravad morotslax som vi kan mummsa på. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Brödet blev så gott, som det alltid blir när jag steker det i stekpannan. (๑✧◡✧๑) 
 
 
 
 
Nu har vi en nybäddad säng också, hihi! Vad skönt det ska bli att få sova i den inatt. 
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer
Postat av: JUNITJEJ

Det ser väldigt gott ut!!!

2017-12-27 @ 12:43:19
URL: http://www.junitjejen.se

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback