My Ear

Hi!
Jag vaknade inatt och hade ont i ena örat. Prefekt, en öroninflammation tänkte jag. (-  .  -') Jag lyckades somna om efter ett par timmar och det värkte inte lika mycket när jag vaknade. Men det kändes ändå svullet. Jag sa ändå att vi skulle fortsätta som planerat, jag och hjärtat, för att se hur jag kände under dagen. Vi åkte därför till Paraparaumu efter frukosten. (◠‿◠✿)
 
 
Där hade vi en dag tillsamman, bara strosade runt i några affärer och umgicks. Jag införskaffade lite ingredienser som är svåra att få tag på. Det finns en jättebra butik som hete Bin Inn och de har det mesta man behöver i bakväg. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Jag fick tag på bland annat vetegluten så jag ska försöka mig på att göra en seitan skinka till jul. 
 
Vi avlsutade med lunch på ett av mina favoritställen. Burgare med friterad potatis från en Fish & Chip shop. Det är lika vanliga som gatukök i Sverige och man äter ofta Fish & Chip's varje fredag här. Just detta stället har så goda burgare!! Och det ligger vid stranden så vi kan äta dem med en fin utsikt. 
 
 
 
 
 
 
 
 
När vi kom hem tog vi det lugnt en stund. Jag kände värken börja komma tillbaka och näsan började tätna. Så hjärtat var världen gulligaste och körde runt med mig till tre olika vårdcentraler innan vi fick en tid. För att jag skulle slippa gå och handla imorgon åkte vi till affären medan vi väntade. Han har varit med mig hela tiden och det hela har tagit nästan två timmar från att vi åkte till att jag fick se en doktor. Jag har en infektion i örat så jag fick medicin mot det. Även där är hjärtat mitt världens gulligaste och ska hämta ut mitt recept på fler tabletter under veckan, vilket han måste göra innan jobbet. Han frågar hela tiden om jag behöver något och har precis fixat middagen. Han är verkligen för bra för att vara sann min underbara pojkvän. 
 
 
Nu ska jag ta det lugnt, förhoppningsvis sova bättre inatt och försöka ta det lugnt så mycket det går. Jag är säkert bättre snart igen!
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback