Jul, Jul, Strålande Jul

God Jul allihop! 
Jag kunde inte somna om efter att ha vaknat vid fem imorse. Men jag låg kvar och halvsov fram tills hjärtat vaknade halv sju. Vi båda var rätt morgonpigga, haha! Men vi lämnade inte sängen förrän några timmar senare. Eftersom det är "Svensk Jul" idag (Nya Zeeland firar imorgon, den 25) så ville jag ge hjärtat sin julklapp. Han sprang då ut till bilen och hämtade en julklapp till mig. Det är tydligen en påväg, en som han beställt, men den har inte hunnit komma så han köpte något mer som han kunde ge mig idag. Han är världens gulligaste! Presenten från mig till honom är boken "the Art of Wolfenstein the New Order" som jag köpte på Science Fiction Bokhandeln i Göteborg innan jag lämnade Sverige. Han tittade på den när han var i Sverige och skulle köpa den sista dagen i Göteborg, men den var då slutsåld. Men det gjorde att jag kunde köpa den som julklapp, och han blev väldigt glad!
 
 
Min present från min underbara pojkvän:
 
 
 
 
 
Han fick hjälp på Lush och plockade ihop ett paket. Jag älskar det! 
Särskilt månen, Twilight Sparkle Jar, som jag tittat på länge. Den luktar så gott och man blir full av glitter! ꒰⁎ᵉ̷͈ ॣ꒵ ॢᵉ̷͈⁎꒱໊
 
 
 
 
 
Efter en tur till affären började jag göra mina pepparkaks-dammsugare. Jag gjorde ju en mjuk pepparkaka tidigare i veckan som jag kunde använda itsället för sockerkakssmulor. Sen struntade jag bara i arrakaromen. Det blev så bra och jag är så glad för odense marsipanen jag hittade i affären igår! Dammsugarna blev så goda, det finns inte många kvar om jag säger så. (๑✧◡✧๑)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag är så nöjd med både storleken och att jag lyckades temperera chokladen, utan termometer, så den blev ett krispigt skal. Yay!!
 
 
Sen har vi tagit det lugnt. Solen tittade fram mitt på dagen så vi la oss ute i gräset i värmen. Där hade vi en mysig stund som slutade inomhus... ♡ Jag har verkligen haft en så mysig och härliig lugn julafton tillsammans med världens bästa pojkvän. Vad jag älskar honom! 
 
Till middag blev det "trummvirvel"    burgare! Jag har gjort en julig variant där bröden har fått julkryddning, burgaren är ett veganskt recept på köttbullar och en hemmagjord rödbetssallad. Självklart serveras det med senap och grönkål. (๑ᴖ◡ᴖ๑)
 
 
 
 
 
Burgarbröd med julkryddning, liknande vört men det är några kryddor som är nästan omöjliga att få tag på här.
 
 
 
 
Vegansk rödbetssallad med hemmagjord majonäs. 
 
 
 
 
 Yuuuuuum!!!! (๑๑)
 
 
 
 
Det blev sååå gott!! Både jag och hjärtat är så mätta nu efter två burgare var. Han älskade dem han med, detta kan komma att bli en ny jultradition tror jag. 
 
Nu ska jag göra mig iordning, krypa ner i sängen och sen ska vi se ett avsnitt av Stranger Things 2. Vi började se serien lite senare än alla andra, jag vet, men vi båda älskar den och får titta på ett avsnitt varje kväll. På så sätt har vi serien längre och behöver inte vänta lika länge på säsong 3. 
 
 
Imorgon är det Nya Zeeländsk jul och jag har planerat lite mer julmat då. Men ni får höra mer då. 
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback