Friday Cleaning-Day

Hello!
Jag hade en av mina lugna morgnar imorse när jag bara satt kvar i sängen ett tag. Jag hade Petunia i knät så jag passade på att gosa med henne. (^   ^,) Sen fick jag ett ryck både innan och efter frukosten. Jag tog av alla sängkläder och slängde i tvätten innan frukost så det var klart att hänga ut på tork en stund senare. Jag skakade även mattor och hängde ut för att luftas och våra täcken fick hänga ute för att luftas med. Anledningen är för att när jag sedan gick till affären köpte jag loppmedel till katterna. Kattloppor är tyvärr något vi har problem med och aldrig riktigt blir av med. Det är lite som fästingarna i Sverige på sommaren. När jag kom hem låg både Jeff och Petunia lägligt i den nakna sängen så jag kunde ge dem deras medel med en gång. Sen kunde jag sätta igång med att dammsuga. (๑ᴖ◡ᴖ๑)
 
Så nu är det nystädat och fint, katterna har fått loppmedel och förhoppningsvis kan vi hålla lopporna borta. 
 
 
Efter det sista av storstädningen tog jag en kall härlig dusch. Det har varit rätt varmt idag, ingen jättevärme men ändå så jag kände svetten komma när jag promenerade hem från affären. Då är det skönt att kunna ställa sig i en kall dusch när man kommer hem. (◠‿◠✿)
 
 
 
 
Jag idag i en av mina första Liz Lisa klänningar. Jag köpte den i Tokyo sommaren 2013. Jag minns fortfarande hur överlycklig jag var över att äntligen kunna köpa Lis Liza kläder. Då visste jag inget sätt att kunna beställa/köpa det på. Men det har gått frammåt och nu kan jag ganska lätt få tag på Liz Lisa kläder via internett. 
 
 
 
 
 
Till middag idag blir det Flygande Jacob, eller Jacob Flyger som många kallar den veganska varianten hihi! Receptet kommer från bästa Mattias Kristiansson's bok Vegan på 21 Dagar. 
 
 
 
 
 
Jag kryddade även med curry, för det är ju ett måste i Flygande Jacob. Blev så gott!!
 
 
 
 
Detta inlägget skrev igår kväll, 15 December, men av någon annledning slutade blogg.se svara när jag skulle publicera. Jag försökte i över en timma innan jag gav upp. Så det publiceras nu istället. 
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback